perjantai 24. kesäkuuta 2016

No nyt se hullu eukko ajaa nurtsia sateessa..

Phuuuuuh. Kyllä voi sanoa, että onpas ollut kiireinen viikko. Kivoja juttuja, mutta kiireisiä. On kahviteltu ystävän kanssa, oltu viettämässä vähän erilaista työpäivää ulkoaktiviteetein, yritetty ehtiä ennen juhannusruuhkia kauppaan (siinä onnistumatta), tehty vähän lisää töitä, hoidettu kotihommat, menty suuhygienistin tarkastukseen (kaikki kunnossa ja nyt on siistit hampaat!!), käyty lenkillä ja koti saatu siistiksi juhannusta varten!


Herkkuaamiainen työpaikan Tyky-päivillä

Lounaskaan ei aamiaiselle hävinnyt!!


Viimeisen silauksen tein eilen töistä kotiin tultua. Haettiin ensin grilliin uusi kaasupullo ja tehtiin jälkeen pikasiivous. Katselin sitten, että mä en kestä jos toi nurtsi ei tosta lyhene. Ulkona ripottelikin jo. Kävin äkkiä hakemassa välineet ja aloin lyhentämään etupihan viidakkoa. Päätin, että sato miten paljon tahansa, niin tän mission toteutan. Muu perhe katteli ikkunasta, ku meikäläinen heiluu pihalla sateessa. Naapuritkin varmaan kattoneet, että "nyt se hullu eukko ajaa nurtsia sateessa".. :D No, nyt on paljon siistimpää ja voin ilman ärsytystä alottaa juhannuksen vieton! Eli kaikki voitti! Sen jälkeen  itse tilattu ruoka eli kebab :D Mies kysyi jo työpaikan portilla, että oisko tänään vaan pizza/kebab -päivä eikä tehtäis yhtään ruokaa. Enpä ollut juuri sen innostuneempi ruoan laittaja, joten kyllä maistui.

Ei ehkä terveellisintä, mutta välillä niiiiiiin parasta!


Eilen vaihteeksi meni silmät väkisin kiinni jo puo kymmeneltä. Miten ihanaa onkaan saadat kunnon yöunet ilman herätyskelloon heräämistä! Kohta jos menis aamiaiselle ja vois vaikka alkaa leipomaan leipää juhannusruoan kylkeen! Meillä on niiiiiiin herkulliset juhannusruoat tänään luvassa, etten malttais millään odottaa.


Aurinkoista juhannusta Kesäillan valssin eli juhannusmusiikin kera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti