keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Arkipuuhia

Onpa ollutkin aika mukava viikko! Postaus onkin pelkkiä yksittäisiä (onneksi kuitenkin mukavia) kuulumisia!

Alkuviikosta sain vähän hemmottelua osakseni! Olin maanantaina jotenki tosi väsynyt töiden jälkeen, niin tytär halusi vähän piristää mieltä. Askarteli ensin mulle aivan ihanan kortin piristykseksi. Sitten illasta istuin sängyllä puhelimessa ja hän toi yöpöydälle itsetehdyn iltapalan: täytetyt leivät ja banaania <3 En oikein keksi parempaa tapaa viettää maanantai-iltaa, kun iltapalalla sängyssä hömppää läppäriltä katsellen!



Piristyskortti

Iltapala

Jossain aiemmassa postauksessa kyselin tämän kuosin perään. Nyt sain selville, että se todella on Vallillan. Se ei vaan näy kuosina heidän nettisivuillaan! Sain siihen servetit ja nyt haluisin entistä enemmän löytää niihin ne verhot tai vaikka edes tyynyt. Aivan ihana kuosi!!



Tänään olisi tarkoitus lähteä kesäteatteriin. Meillä on ollut jo useamman vuoden perinteenä viedä äiti (juhannuslapsi) synttärilahjaksi kesäteatteriin. Ollaan kierretty Päijät-Hämeessä ja Sappeella kesäteattereita viime vuosina ja nyt mennään jo toista kertaa Messilän Markkinaravintolaan katsomaan teatteria. Viime vuotinen oli varmaan paras näytelmä, jonka oon nähny, joten toivon, että tääkin on hyvä! Arvostelua siis piakkoin tiedossa ;)


No mutta ruoka. Ei unohdeta sitä! ;) Sain nauttia sunnuntai-iltana ihanasta grilliateriasta. Miehen kanssa loihdittiin grillattuja kanapihvejä, sieni-pekoni-aurajuusto -palleroita, perunamuusia ja salaattia. Aivan ihania kesäherkkuja!! Muuten tällä viikolla on syömiset olleet vähän mitä sattuu, kun ei ole kauppaan kunnolla ehditty. Tänäänkin lounaalla tarjolla Hesemättöä hyvässä seurassa työpäivän lomassa :P Kunhan ehtii kauppaan ja jaksaa laittaa ruokaa, niin palataan taas ruotuun!

NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti