sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kesälauantai

Terveiset tapahtumarikkaasta Lahdesta!

Eilen käytiin tutustumassa tivoliin ja kansainvälisille markkinoille. Markkinoista oon kuullut kehuja usealta taholta, mutta vasta tänä vuonna pääsin ensimmäistä kertaa itse osallistumaan :) Samoin tivoli oli sellainen, jossa en musita käyneeni (paitsi kuulema joskus lapsena). Oli siis itseasiassa kiva pyörähtää katsomassa tivolihumua! Itse en laitteisiin lähtenyt, mutta lapset kävivät kiertämässä laitteita ja narunvetokin oli klassikkona testattava! Olihan se ihan parasta nähdä sitä riemua, kun laitteessa ottaa vähän vatsanpohjasta! Se niiden ilo oli se mun tivolielämys!

Klassikkokaruselli

Narunveto

Tivolista siirryttiin kansainvälisille markkinoille! Oli aivan ihana tutkia kojuja ja erityisesti (ylläri!) ruokapuoli kiinnosti! Mietittiin ensin, että mennään Thai -kojulle syömään. Toisaalta, olin jo ennakkoon saanut kehuja saksalaisista hodareista. Jokseenkin nauratti, kun jälkikäteen mietin, että mihin sitä päätyykään kansainvälisillä markkinoilla syömään: kojuun, jossa on kotimaisia muikkuja ja lohta :D Oli kuitenkin ihanan kesäinen makuelämys. Lapsetkin pääsi maistamaan muikkuja ensimmäistä kertaa ja niin vaan tykästyivät niihin heti ensimaistamalta! Luulen, että jos kesällä löydetään jostain paistettuja muikkuja, niin niitä joutuu syömään uudestaankin ;)

Ainoa harmi oli, ettei maha vetänyt enempää. Jälkkäriksi ostettiin unkarilaista Rulla Pullaa ja pakkohan se oli vielä ostaa suklaa-mansikka -varras. Enää ei ois mahtunut, mutta jos mä voisin kesäisin jollain elää, niin se olis uudet perunat, lohi ja suklaamansikat :) Mikä jäi maistamatta oli ne hodarit ja italialaisessa kojussa ollut parmankinkku-rucola-parmesaani -pizza! Viime vuonna Sisiliassa söin sellaista ja se oli ihan taivaallista. Nyt olis kyllä maistunu, mutta ei vaan yksinkertaisesti enää mahtunut. Lisäksi harmitti, etten päässyt Thaihierontaan, jota paikanpäällä tarjottiin. Olis ollut aivan ihanaa, mutten jaksanut jäädä jonottamaan, koska yllättäen siinä oli pientä jonon poikasta.

Kaikenkaikkiaan ihan mahtava visiitti! Ehdottomasti ensi vuonna uudestaan ja silloin testaamaan jotain muita makuja! Nää on vaan siitä harmillisia, kun ne nostaa matkakuumeen potenssiin 100!!

Kansainväliset markkinat






NAM! Joskin hieman tyyris nam, 7€....


Suihkulähdettä ihailemassa

Lohta, kasviksia ja paistettuja perunoita sekä muikkulautanen






Veti sanattomaksi ;)




2 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäitä kuvia!
    Toivotaan, että nuo kansainväliset markkinat jatkuisivat pitkään. Siellä on iloista meininkiä ja herkullista syötävää:) Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin toivotaan! Luin eilen lehdestä, että markkinat ovat täällä ensi vuonna myös :)

      Poista