perjantai 25. toukokuuta 2018

Nyt se alkaa!

Tänään se sitten vihdoin alkaa, se kauan odotettu remontti! Meillä oli tänään miehen kanssa (ja taaperon!) lounastreffit Askoon. Lähdettiin ostamaan meille uutta sänkyä uuteen huoneeseen. Nyt on sitten uusi kokonaisuus tilattu, joten remontti ois paree saada pikkuhiljaa käyntiin ;) Niinpä kotiin tultuani tein suojauksia ja merkkailin listoja irrotusta varten. Huonekin saatiin iltaa myöden tyhjäksi! JES!

Tavallaan tuntuu, että mihin hittoon sitä on taas päänsä pistänyt, mutta toisaalta en malta oottaa sitä lopputulosta! Mikä mahtavuus saada uusi sänky sitten uuteen huoneeseen. Haikeelta tuntuu muuttaa. Johan me on tässä huoneessa yli 7v asuttu ja muutetaan ihan tuohon 5m päähän :D Jos en aiemmin ole kertonut, niin remonttisuunnitelma on seuraava. Esikoinen muuttaa meidän huoneeseen ja me hieman pienempään esikoisen huoneeseen. Meidän vanhaan huoneeseen tulee uusi tapetti, josta kerroin unelmia tovi sitten Remonttiunelmia -postauksessa. Vanhat kattolistat ja verhokotelo sekä vanha tapetti poistetaan. Katto maalataan ja kaikki muut paitsi tapetoitava seinä maalataan. Tapetoitava seinä on jo pohjamaalattu. Uudet kattolistat laitetaan ja vanhat lattialistat asennetaan takaisin.

Meidän uuteen huoneeseen tehdään sama vähän pienemmässä mittakaavassa. Tapetti on edelleen hyvä eli siihen ei puututa. Kattolistat ja verhokotelo poistetaan. Katto maalataan ja samoin ikkunaseinä. Uudet kattolistat asennetaan. Ja sitten koitetaan mahtua pienempään tilaan :)


Tästä se lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti