lauantai 9. kesäkuuta 2018

Kansainväliset markkinat

...no eihän sinne voinut olla menemättä tänäkään vuonna ;) Tällä kertaa päästiin sinne vielä miehen kanssa ihan kaksistaan. Isommat lapset lomailee edelleen ilman meitä ja nuorimmaiselle tuli tarjottimella tarjous lapsenvahdista, joten pari tuntia aikaa vain meille! Aiempina vuosina lapset on pysäyttäneet matkan aina muikkukojulla, joten tänä vuonna haluttiin lähteä vähän maistelemaan eri ruokia. Käytiin ensin italialaisessa syömässä piadinot parman kinkulla, tuorejuustolla ja rucolalla (harmi, että siitä ei kuvaa tullut). Ihan ok makuelämys, mutta en välttämättä söisi toiste. Sen jälkeen palloiltiin pitkään aussikojun, thai -kojun sekä gambialaisen kojun luona. Kaikissa oli pitkät jonot ja ruoka-annokset aika isoja. Siitä pieni parannusehdotus: puolittakaa annoskoot ja hinnat, niin voi maistella useammasta kojusta enemmän ;) Ei nimittäin meinannut piadinon jälkeen jaksaa enää mitään normiannosta. Siellä olisi voinut käydä useampana päivänä peräkkäin eri kojuilla syömässä. Lopulta päädyttiin Leenan Lettuun jälkkärille.. Tai mulle se oli jälkkäri ja isännälle pääruoka :)


Herkkulihis, lettu lisukkeilla ja kahvi
Kansainvälisiltä markkinoilta ei voi poistua ilman suklaamansikoita! Eli kävin syömässä vielä jälkiruoan jälkiruoan.... Otettiin kaksi eri versiota, eikä ollut kyllä huono kumpikaan! Toinen oli pelkällä mansikalla ja toinen oli mansikka-banaani mix tummalla suklaalla. Taivaallista....
Jälkiruoan jälkiruoka ;)

Ilma oli tänäkin vuonna viileä ja sateinen, mutta selvittiin kuivina kotiin! Suosittelen käymään! Hyvä tunnelma ja ihania erilaisia makuelämyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti