maanantai 19. kesäkuuta 2017

Mitä saisi olla?

Kuten jo aiemmin totesin, niin voi elämä, että voi olla mahtavaa, kun jaksaa taas laittaa ruokaa ja siihen on (ainakin välillä) aikaa. Tulee leivottua ja tehtyä ruokaa ihan rauhassa. On jaksanut ja ehtinyt kokeilla vaikka mitä uuttakin. Kuten aiemmin mainitsin, niin Italianpata on nyt palannut takaisin ohjelmistoon, mutta ensimmäistä kertaa tein sen itse. Eli hyvin tavallisia kotiruokia on tarjolla. Ne on vaan tehty ruoanlaitosta nauttien eikä (kuten vielä vuosi takaperin) äkkiä sutaistu työpäivän jälkeen.

Viimeisen viikon ruokalista:
Maanantai: Yrttikanaa ja riisiä
Tiistai: Jauhelihakeitto
Keskiviikko: Makkarakastike ja keitetyt perunat
Torstai: Grillikanaa ja muusia
Perjantai: Makaronilaatikko
Lauantai: Nakkipataa ja salaattia
Sunnuntai: Lohta ja muusia

Lounaaksi söin aina edellisen päivän jämiä.

Yrttikanaa, Jasmin -riisiä ja salaatti

Aamiainen: Itsetehdyt sämpylät ja kaurapuuro voisilmällä (tietysti).

Kokeilin tehdä kinkkuhyrriä. Unohdin vaan totaalisesti ottaa kuvia valmiista versioista. Täytteinä paprikaa, palvikinkkua ja savuporotuorejuustoa. Toimii!

Ruoan lisukkeet
Jauhelihakeitto

Makkarakastike

Grillattu kanapihvi lisukkeineen

Perintenen makaronilaatikko

Uunilohta ja muusia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti