tiistai 31. toukokuuta 2016

Mikä kesä!!

Nyt jos koskaan kesä on täällä! Kelit on mitä mahtavimmat ja on saanu nauttia auringosta <3 Kaikkea kivaa pientä tuli touhuttua vapaan viikonlopun kunniaksi! Ja eilen innostuin vielä pesemään ikkunat, kun siitepölytkin on vihdoin alkaneet väistyä. Niin kesänen fiilis, kun voi sandaaleilla lähteä ovesta ulos. Ja miten helppoa onkaan lasten kanssa - kengät vaan jalkaan ja menoks!! Luvassa siis kesäfiilistelyä ;)

Sunnuntaina laitettiin leikkimökkiä vähän kesäkuntoon! On siellä leikitty jo pidemmän aikaa talven jäljiltä, mutta nyt se on ikkunoita myöten puunattu :) Lisäksi tuli lähettyä vähän käymään kaupungissa ja piipahdettua paikassa jos toisessa! Muutamista asioista lisäsin vähän tunnelmapaloja kuvien muodossa:



Siivouksen jälkeen pelattiin tietysti lapsuudesta säästettyä Posti pankin vanhaa Leo Leijonan kesäretki -peliä. Kesällä kesäpelejä, vai mitä? :D

Mikä tuoksuukaan enemmän alkavalta kesältä, kun ihanat syreenit!!

Kaupungissakin alkaa istutukset olla valmiina kesään!


Kesän eka terassiskumppa! Voin kertoa, että TOIMI ;)

Eiliseen postauksen kotimaisuuteen viitaten huomasin kaupunkireissulla sattumalta Finlaysonin Pop-Up -myymälän! Mähän siis vaan ihan "piipahdin" sisään kiertämään ja tsekkaamaan tarjontaa :D No itseasiassa siellä oli hyviä tarjouksia ja muistin, että tarttinkin vaikka mitä. Ja siis OIKEESTI tarttin! Just tossa yks päivä lakanapyykkiä pestessä huomasin, että parivuoteen lakana sekä ns. kakkostyynyjen liinat alkaa olla piirua vaille luutturätiksi joutumista. Löysin sekä parivuoteen lakanan että siihen sopivat tyynyliinat! Lisäksi samana päivänä heitin koneeseen kasan pyyhkeitä ja käsipyyhkeet on olleet aika nuhruisia. Nyt niitäkin on päivitetty uuteen turkoosin ja vadelman väreissä. Vanhat patakintaat oli myös sitä vailla, että ne voi viedä ulos grillaustarpeita varten. Ja kas, sieltähän tarttui mukaan ihanan väriset patakintaat. No keittiöpyyhkeitä ja servettejä tarvitsee aina ja koska tarjous oli hyvä, niin tartuin siihen. Lisäksi ostin kummitytölle pikku myy -käsipyyhkeen (lasten käsipyyhetilanne oli kunnossa) ja itseasiassa tajusin tarvitsevani (luultavasti edullisuudesta johtuen ;)) uuden treenipyyhkeen ja sekin lähti mukaan vadelman punaisena. 


Tästä innostuneena tuli kyllä sellanen tunne, että pitäis ihan oikeesti tyhjentää koko vaatehuone ja muut komerot ja täyttää ne vain tavaroilla, joita oon käyttänyt viimeisen puolen vuoden-vuoden sisällä. Lukuunottamatta tietysti lasten äitiyspakkauslaatikoita, joihin oon säilönyt heidän muistojaan :) Mullakin seisoo tuolla kaapissa vaikka mitä mekkoja yms. joita ei vaan tuu enää käytettyä. Ja kaikki hyväkuntoisia juhlamekkoja. Ja voin taata, että siellä on aika paljon sellaista "jos vielä joskus tuleekin joku tilaisuus" -tyyppisiä tavaroita. Josko alottais pikkuhiljaa urakkaa ja lähtis kesällä johonkin peräkonttikirppikselle. Olin jo viime kesänä sellaselle menossa. Kolme ekaa kertaa oli niin, ettei mulla ollu ajallisesti niihin mahiksia päästä. Viimeiseen olin varautunut ja lähdössä, niin koko päivän tuli vettä ku esterin ahterista ja se jäi. Eli josko paremmalla onnella tänä kesänä? ;)


Kotiin ajellessa tänään huomasin, että kyllä se kesä on auton mittarissakin. Nyt jos koskaan tulee mieleen kesän 2006 hitti: Valvomo - Mikä kesä?


1 kommentti:

  1. Kyllä kelpaa viettää kesää puhtoisessa mökissä... ja pelailla lautapelejä:) Oikein tuoreet kukkaset pöydällä!
    Kivoja ostoksia olet tehnyt;) Chin, chin!!!

    VastaaPoista