sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivä

Aurinkoista äitienpäivää kaikille äideille!! Erityisestä omalle äidilleni!! :)

Tänään on ollut ihan mahtava aamu! Sain perinteisen herätyksen laulun ja aamiaisen kera! Lapset oli kuulema jännittäneet herääkö äiti, kun viime vuonna olin nukkunut tulpat korvissa ja oli mennyt tovi ennenkun mut saatiin hereille. Itse en tätä muistanut, mutta joku trauma siitä oli selkeesti jäänyt :D :D Sain ihan mielettömän herkkuaamiaisen ja ihania itsetehtyjä kortteja.



Kuten kuvasta näkyy (ehdin jo vähän maistella aamiaista ennenkuin tajusin ottaa kuvan), niin aamiaiseen kuului myös "jälkiruokana" suklaata. Oli ihanaa, kun lapset tulivat sänkyyn höpöttämään ja istuskelemaan samalla, kun nautin aamiaista. Harvoin jaksavat istuskella ja höpötellä ja olla vaan paikallaan. Sitten tajusin - se suklaalevy :D Poika kyseli mahdollisuutta suklaaseen jo aiemmin. Sanoin, että onpa ihanaa, kun ootte siinä vaan höpöttelemässä mukavia. Sitten kysyin, että tulitteko tähän ihan vaan äitin kanssa höpöttelemään. Tytär (6v) vastasi korrektisti, että kyllä. Pojalta (4v) sain rehellisemmän vastauksen: "Äiti minä kyllä vähän oottelen sitä suklaata" :D Sitten avattiin suklaa ja herkuteltiin yhdessä. Herkuttelun jälkeen sainkin sitten sitä kuuluisaa ja paljon puhuttua "omaa rauhaa" - kyllä nauratti!!

Sain äitienpäivälahjaksi uuden puhelimen. Vanha on reistannut jo pitkään, kun on jo useamman vuoden vanha, joten oli ihana ylläri saada uusi puhelin. Oonkin sitä nyt tässä testaillut. Uskon, että kuvien laatu paranee myös blogiin tän uuden puhelimen myötä :) Mä en oo koskaan perustanut puhelimista. Siis tarkoitan, etten esim. puhelinta käytä muuhun kuin puhumiseen, tekstaamiseen tai navigointiin ja siksi oonkin usein vähän jäljessä kaikesta kehityksestä :P Toki netti siinä on ihan siltä varalta, että tarvitsee tarkistaa jotain. Mutta surffailuun en kännykkää oo koskaan oppinut käyttämään enkä oikeestaan oo halunnutkaan oppia. Siihen on sitten ihan erikseen kone ;) Mutta onhan se ihan makeeta, ku on uudempi puhelin!


Tänään ois tarkotus taas laittaa vähän pihaa kuntoon ja jos vaikka jois päiväkahvit auringossa, ku kelikin on mitä kaunein!! Pihan laitosta tulikin mieleen, että me rakennettiin viime vuonna pihalle roskakatos. Tehtiin sille ihan oma levennys, kun uusittiin sisääntulon asfaltti. Oon jo siitä asti halunnut siihen jonkun sellasen kauniin metallisen "koukun", johon voisin sitten kesällä laittaa kukkia ja talvella lyhdyn. Olisi jotenkin kutsuvamman näköinen sisääntulo. Vappuna sainkin siihen tuomisina juurikin toiveen mukaisen kokonaisuuden. Ja kyllä, kuvien laatu tulee paranemaan!!;)


Kirjoittelen myöhemmin lisää tämän kesän suunnitelluista projekteista ja ehkä vähän tietoa vanhoistakin, kunhan ehdin. Nyt viettämään äitienpäivää aurinkoon niiden kanssa, joiden ansiosta saan äitienpäivää viettää :)


1 kommentti:

  1. Kiitos!
    Nuo orvokit antavat mukavasti väriä roskakatokselle.
    Ymmärrän lapsia... minäkin olisin kyhjöttänyt kyljessäsi Maraboun toivossa:)
    Hieno puhelin!

    VastaaPoista