maanantai 1. toukokuuta 2017

Paluu elämään

Iloista vappua!!

Meille syntyi maaliskuussa maailman suloisin pieni tyttönen <3 Sen jälkeen olen taas ollut pikkuhiljaa takaisin oma itseni. Kirjoittaminen jäi oikeastaan kokonaan marraskuussa. Tajusin, että kirjoitukset ja ajatukset oli oikeastaan aika tylsiä ja surullisia. Nyt näin jälkikäteen nekin olisi ehkä ollut ihan kiva saada esille, mutta se ei vaan kuvasta minua! Raskaus meni jälleen sinnitellessä päivästä toiseen. Vaikka kaikkea mukavaakin tapahtui matkan varrella, niin niistä ei valitettavasti juurikaan jaksanut iloita. Harmitti, kun jouluakaan en jaksanut laittaa omalla tarmollani.. Isompien lasten synttärit saatiin vietettyä tammi-helmikuussa ja sitten alkoikin syntymän odotus. Onneksi sitä ei tarvinnut odotella kovinkaan pitkään, sillä typykkä syntyi 6 päivää ennen laskettua aikaa :) Sen jälkeen ollaankin taas oltu ns. normaali perhe! Miehen sanoin mun silmien edestä katosi syntymän jälkeen sumuverho. Siltä se tuntuukin! Olen taas iloinen minä. Haluan tehdä asioita, JAKSAN tehdä asioita ja VOIN tehdä asioita!! Suunnittelen seuraavaa päivää enkä odota sitä kauhulla. En malta odottaa, että tämä vapuksi satanut lumipeite lähtisi vihdoin pois ja päästäisiin takapihalle istutushommiin!! Perunat piti laittaa jo huhtikuun puolella, mutta maa on niin jäässä, ettei sinne päässyt edes rautalapiolla :D Kevät on auttamattomasti myöhässä, mutta antaapahan itselle vähän lisäaikaa ;)

Mitä viime viikkoina on tapahtunut? Ristiäiset vietettiin jo maaliskuun lopussa, pääsiäisestä nautittiin koko perheen voimin kotosalla. Viime viikolla 8 viikkoa tytön syntymästä pääsimme miehen kanssa ekaa kertaa kaksistaan muutamaksi tunniksi kahdestaan ulos! Oli aivan mahtavaa! Vaikka meillä oli raskausaikana mahdollisuuksia olla kaksistaan, niin ei se ollut ihan sitä mitä olisi toivonut. Me ei voitu lähteä edes ulos syömään, koska en vaan voinut. Lisäksi piti jännittää, että jos lähtee, niin pääseekö sieltä vielä kotiin ilman oksennusta tai romahdusta. Yritettiin kerran käydä kaksistaan ostamassa lasten synttäreille juttuja. Tilanne meni lopulta niin, että minä istuin supistusten kanssa kauppakeskuksen penkillä ja mies kiersi kauppoja. Ei ehkä ihan sitä mitä suunniteltiin :D Nyt tilanne on toinen! Käytiin katsomassa Voittajat On the Road -kiertuetta Sibeliustalolla. Mentiin sen verran ajoissa, että ehdittiin ottaa lasi valkkaria ja viski sekä suklaakakkua :) Kyllä nautittiin ja nauraakin sai! Kotiin ajettiin sankassa lumisateessa ja käytiin kotimatkalla grillilläkin. Ihan ei jääty ulos syömään!






Vappuaatto meni aika makoisasti eli leivottiin munkkeja tälle päivää! Meinasin ensin mennä helpoimman kautta ja ostaa munkit valmiina tai tehdä pakastemunkkeja, mutta tytön pyynnöstä päädyttiin paistamaan omat munkit. Tehtiin samalla myös voisilmäpullia. Niitä tein ekaa kertaa ja näköjään ohjetta kannattaa noudattaa. Laitoin liian vähän voita, kun jotenkin se määrä pullan kokoon nähden näytti väärältä. No, kuivakkoja niistä tuli, mutta kuulema edelleen hyviä! Eli niitä sitten jälkkäriksi. Ja tänään avataan grillikausi, vaikka keli olis mikä tahansa. Lunta on edelleen muutamia senttejä maassa eli juhlitaan kevään juhlaa lähinnä näennäisesti ;)




Nyt laittamaan vappua valmiiksi! 


ILOISTA VAPPUA!!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti