lauantai 13. toukokuuta 2017

Arjen ihanuus


Onpas ollut hässäkkä viikko. Kaikkea kivaa on tapahtunut ja kiirettä on pitänyt. Toisaalta, mitä voi odottaa kun perheessä on kolme alle kouluikäistä lasta. Hästäg ruuhkavuodet. On valvottu ja sitten on taas nukuttu ja touhuttu ja menty. Maanantaiaamuna kirjoitin seuraavaa:

"Tänään oli hyvin kaunis aamu puoli neljän maissa. Seurattuani pari tuntia auringon nousua huomasin, että puoli kuudelta aurinko olisi paistanut jo korkealta elleivät pilvet olisi olleet edessä. Olen kahden viimeisen kuukauden aikana huomannut selkeästi kuinka aamu alkaa sarastaa aina vain aikaisemmin. En muistanut olevani näin aamuvirkku. Nyt muistan hämärästi olleeni sitä aika-ajoin jo kahdesti aiemminkin. Paljosta jäisin paitsi, ellei joku patistaisi minua ylös katsomaan maailman kauneutta" <3

Yöllä alkoi jo jossain vaiheessa mennä hermo, kun tyttöä ei sitten nukuttanut yhtään. Ja tietysti aamulla oli menoa ja kello soimassa jo seiskalta. Sitten kävin jossain vaiheessa miettimään, että tilanne on nyt tämä. Voin joko ärsyyntyä siitä tai ottaa tilanteesta kaiken mahdollisen irti. Niinpä päädyin seuraamaan auringonnousua ja päivän kauneutta. Päiväunitilanteet ovat olleet aika haastavia. Aiemmin sain helposti nukkumaan vaunuun ja nukkui siellä 1-3h, mutta nyt jostain syystä päivisin on kaivattu seuraa. Olisiko syynä se, että on alkanut seurailemaan niin paljon maailman menoa? Eihän sitä raaski nukkua jos muu maailma valvoo ;)

Tällä viikolla oli myös tälle äidille jännä päivä, kun esikoinen kävi tutustumassa kouluun! Siis mun eka vauva menee kouluun?? Olin tosi tyytyväinen siihen, etten ulvonut pihalla, kun lapset menivät luokkiensa kanssa kouluun sisään. Pelkään niin tapahtuvan viimeistään ensimmäisenä koulupäivänä :D Vanhemmillekin oli joku info sen jälkeen. Varmaan siellä kaikkea kivaa olisi ollut, mutta typykkä piti sellasen konsertin, että oltiin kuitenkin mielummi puolet infosta käytävän puolella ;) Enemmän se oli onneksi sellaista maalaisjärjellä käytävää asiaa. Eli tehkää lapsille aamiainen, että jaksavat ja läksyt olisi hyvä opettaa tekemään heti koulun jälkeen. Toki vähän opetussuunnitelmaa ja -tapoja olisi ollut kiva kuulla tarkemmin.

Viikkoni kuvina:



Isoveli työntelemässä vauvaa kotiin hoitopäivän jälkeen


Läksyjä elokuuta varten :)

Imetyshaasteet vol. 1000. Parhaimpina päivinä saan syödä tytön kanssa yhtä aikaa ;)


Kun perjantai-iltana koitti äidin vapaahetki :)

Viikko on siis ollut arjen pyöritystä 24/7, mutta en voi tällä hetkellä muuta sanoa kun, että olenpa harvinaisen onnellinen tähän tilanteeseen. Toki haaveita ja unelmia on koko ajan, mutta elämä juuri tässä ja nyt ei voisi parempaa olla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti