sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Aurinkoista äitienpäivää

💕ILOISTA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE💕

Tänään olen taas saanut kokea sen ihanan onnen. Kuiskauksia ja pientä kolinaa keittiössä. Lisää supinaa. Pidän silmiä kiinni ja nukun. Hetken päästä ovi aukeaa ja elämäni tärkeimmät avaavat oven laulaen. Paitsi pienin, joka oli kaikista väsynein ja nukkui yhä :D Tosin hänkin heräsi lauluun ja tuli mukaan juhlimaan. Sain isot halaukset kaikilta ja toki pojalta kaikkein tärkeimmän toivotuksen eli "hyvää joulua äiti" :P Rakastan niitä itse tehtyjä kortteja ja pieniä paketteja. Vaikka lapset kyllä osoittavat rakkauttaan muutenkin kuin äitienpäivinä, niin aina nämä aamut on niitä parhaita. Saa nauttia rauhassa aamiaista sängyssä ja kuunnella hauskoja juttuja. Ja yleensä saa vielä löhöillä sängyssä ihan omassa rauhassaan ;) 

Tästä ei aamiainen paljon parannu! Tee puuttuu vielä kuvasta.

Tyttären itse askartelema lahjapaperi

 
Eipä paljon onnekkaampi voi olla <3 


Poika oli omin pikku kätösin istuttanut kukan taimen hoidossa. Istutin sen tänään pihalle. Lisäksi oli tehnyt itse liitutaulun. Tytär oli itse askarrellut kukkasen ja kortin sekä pienen "karkkirasian", jonka voi sitten ottaa sairaalaan mukaan. Mies muisti ehkä mulle sopivimmalla lahjalla eli uudella xbox pelillä :P Tämä olikin ollut pienoisena toiveena. En ollut kuitenkaan arvannut, että saisin sitä äitienpäivänä!

 
 Varsinaisen äitienpäivälahjan lisäksi sain vielä uuden Nintendon :o Olin ihan ällikällä lyöty. Tämä oli kuulema ollut lasten ehdotus. Olivat sanoneet, että äidin sairaalareissusta pitää tehdä mahdollisimman kiva, joten olivat yhdessä suunnitelleet, että joku kiva peli olisi kiva. Saattaa olla, että oon aika paljon tänään treenannut, jotta osaan sitten sairaalassa :D Oon joskus aiemmin pelannut Zeldan Link to the past -peliä Snessillä (=Super Ninterndo), mutta siitä oli nyt jatko-osa tälle Nintendo 2DSxl:lle. Kyllä nyt tämän äidin kelpaa toipua kesällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti