maanantai 18. heinäkuuta 2016

Oma maa mansikka, muu maa mustikka

...vai olisko kuitenkin oma maa mustikka?? ;) Oi nam! Kesän paras hetki, kun oman maan mustikat ovat vihdoin kypsyneet!! Ja mitä muutakaan ensimmäisistä marjoista tekisikään (aamupuuron päälle laittamisen lisäksi) kuin leipoisi mustikkapiirakan päiväkahville. Ja mikä muukaan on kesällä parasta uunituoreen piirakan kanssa kuin vaniljajäätelö. Onpa ihanaa olla jälleen KOTONA!!!





Syömisestä tulikin mieleen, että enpä tainnut laittaa montaakaan ruokakuvaa reissulta. Laitan tähän esille vain ne vähän "paremmat" ruokailut. Mm. maatilalla meillä oli mahdollisuus laittaa itse ruokaa eikä siitä makaronilaatikosta tullut otettua erikseen kuvaa. Ei myöskään mäkkärikäynniltä :D

Menomatkan "pikaruokailu" laivalla

Ehdottomasti parhaat ateriat söimme Skarrildhusin luomuravintolassa. Alkuruokana oli lohta marinoitujen sipulien kera.

Naudanpihvi kauden kasvisten sekä kukkakaalipyreen kanssa pääruokana

Aamiaisella

Vesi sekä tuorepuristetut appelsiini- ja omenamehut

Tämä tyyli leikata juustoa aamiaisella oli selkeästi tanskalainen tapa!

Viimeisen matkaillallisen nautimme laivan ravintolassa ihan rauhassa! Miehen maissikanasta ei tullut kuvaa, mutta tässä oma ja lasten annokset kuvina.


Aurinkokin selkeesti paistanut kuvatessa ikkunasta :P

Kun ylimääräisen kastikkeen kaapi päältä pois, niin alta löytyi todella mehevä härän ulkofilepihvi sipulirenkaiden, kasvisten ja paistettujen perunoiden kanssa.


Maukasta alkanutta viikkoa!! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti